Verpakkingsmateriaal AGF

Specialist in papieren AGF verpakkingen

Tijdens het transport van AGF kan er veel gebeuren. Tomaten raken beschadigd. Sinaasappelen bederven door lage temperaturen. Kapot gestoten fruit komt terecht op goede waar. Allemaal zaken waardoor extra handelingen nodig zijn, of waardoor verspilling optreedt.

Met het juiste verpakkingsmateriaal worden veel problemen voorkomen. Maar welke materiaal is het meest geschikt? Welke kwaliteit is aan te raden? Kunt u of uw klant werken met standaard formaten, of moeten ze op maat gesneden worden? Wilt u klant-specifiek laten bedrukken? Perforeren? Heeft u de verpakkingen nodig op rol, op vel, of als zak?

Allemaal vragen die een antwoord nodig hebben. Samsun biedt u die antwoorden.

Samsuns verpakkingsmateriaal groente en fruit

Sneller werken en optimale bescherming

Sinds 1989 werken wij in de verpakkingsindustrie. We leveren papieren AGF verpakkingen aan onder meer telers en distributeurs. Daarnaast zijn wij actief in de sierteelt, de industrie en de food-sector. Met klanten uit zoveel verschillende branches, weten wij precies wat er speelt.

Wij bieden onder meer tomatenpapier, komkommerpapier en inlegvellen. Desgewenst snijden wij deze op maat, zodat ze precies in de doos of DC-kist passen. Zo werkt u, of uw klant, snel en wordt de waar optimaal beschermd.

Wij produceren ook verpakkingsvellen voor bijvoorbeeld mango’s en sinaasappelen. Deze zijn bewerkt, zodat ze het vocht van kapot gestoten fruit opnemen. Dat scheelt een schoonmaakhandeling. Bovendien zijn ze schimmelwerend, waardoor het AGF zo lang mogelijk goed blijft.

Ten slotte maken wij papieren fruitzakken, die kwetsbaar fruit, zoals druiven, heel én vers houden.

Maatwerk: wij luisteren naar u

Alle producten leveren wij in diverse kwaliteiten, diktes, formaten. Daarnaast verzorgen wij maatwerk: we bedrukken tot 4 kleuren, leveren papier op rol, vel, of als zak en snijden op specifieke formaten. De lijntjes zijn kort, de reactietijd is snel.

Massa

Door onze gigantische voorraad kunnen wij vlug schakelen. Ook bij bijzondere vragen. En ook als u een grote order plaatst. Dat is onze grote kracht. Op onze locatie in Zwaag hebben wij flexopersen, snijmachines en omrollers. Dus wat uw vraag ook is, wij kunnen voor u aan de slag.

Duurzaamheid

Samsun BV. is FSC-gecertificeerd. Zodoende dragen wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

Meer informatie over verpakkingsmateriaal groente en fruit

Wilt u meer weten over ons verpakkingsmateriaal voor AGF? Download dan ons artikeloverzicht.

Als u een andere vraag heeft, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen. Geheel vrijblijvend.