Verpakkingsmateriaal sierteelt

Marktleider in papieren verpakkingen voor de sierteelt

Dagelijks worden miljoenen bloemen verpakt en getransporteerd. Deze bloemen hebben bescherming nodig. De keuze van het verpakkingspapier speelt een grote rol in het behoud van uw sierteelt: het dient stevig genoeg te zijn om de bloemen in te vervoeren en voldoende natsterk, zodat het niet uit elkaar valt.

Maar er is meer. U wilt kunnen kiezen uit kwaliteit, dikte, kleur en formaat. U wilt het laten bedrukken, of juist niet. En waarschijnlijk heeft u het materiaal snel nodig.

Door al deze wensen is een flexibele partner vereist. Een partner die met u meedenkt, die u adviseert en die voldoende voorraad heeft om vlug te kunnen schakelen. Samsun is zo’n partner. Voor uw sierteelt verpakkingen bent u bij ons op het juiste adres.

[referentie van klant die omhoog zat en waarbij Samsun snel kon bijspringen]

Samsuns verpakkingsmateriaal bloemen: grote voorraad, veel mogelijk

Er zijn meerdere redenen waarom u veilig kunt kiezen voor Samsun.

Allereerst zijn wij al jaren de grootste leverancier van papieren verpakkingsmateriaal in Nederlandse sierteeltsector. Onze klanten brengen de verpakkingsmaterialen weer onder bij bloemisten, tuincentra, exporteurs en (tulpen-)kwekers, die het weer via andere kanalen over de hele wereld verspreiden. Ook veilingen maken veelvuldig van onze verpakkingen gebruik. In de loop der jaren zijn we ook andere sectoren gaan bedienen, zoals de AGF-markt, food-bedrijven en de industrie.

Onze voorraad verpakkingsmateriaal bloemen is enorm. Standaard hebben wij onder meer de volgende kwaliteiten in huis:

  • Bloemenpapier, bedrukt of onbedrukt
  • Op maat gesneden tulpenpapier
  • Kraftpapier
  • Zijdepapier

Samsun BV. is FSC-gecertificeerd. Ook werken we met gerecycled papier. Onze producten zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes en formaten. Dit stelt ons in staat om snel te leveren, en desgewenst in grote hoeveelheden. Bovendien zijn wij door onze voorraad uitermate flexibel in het bieden van creatieve oplossingen.

Ten slotte bieden wij u veel bewerkingsmogelijkheden. Zo snijden wij het papier voor u in vellen of rollen. Onze flexopersen drukken tot 4 kleuren en we hebben meerdere omrollers tot onze beschikking.
Zoals wij graag stellen: Samsun bouwt een wereld van papier. Dus of u nu een standaard bedrukte toonbankrol nodig heeft, of op speciaal formaat gesneden vellen, u kunt bij ons altijd terecht.

Meer informatie over verpakkingsmateriaal bloemen

Heeft u een specifieke wens? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.