Leverancier verpakkingsmateriaal die méér dan standaardproducten levert

Nooit meer verlies van kwaliteit

U wilt producten laten vervoeren en bewaren zonder verlies van kwaliteit. Daarom kiest u voor een bepaalde papierkwaliteit, -dikte en -formaat. U heeft rollen nodig, vellen of zakken. En u wilt ze onbedrukt, of klant-specifiek bedrukt ontvangen.

Soms kunt u toe met de standaardproducten, maar in veel gevallen wilt u het nét even anders. Zodat het product nog langer goed blijft, nog veiliger vervoerd of nog mooier gepresenteerd wordt. Want het ergste dat u of uw klant kan overkomen, is dat de handel komt stil te liggen, of dat de versproducten kapot gaan.

“Samsun is betrouwbaar, snel en uitermate flexibel”

Samsun denkt daarom met u mee. Wij hebben een enorme voorraad aan papier in huis. Elk denkbaar formaat, elke kwaliteit en dikte ligt voor u klaar. En daarin schuilt onze grote kracht. Wij hebben 5 flexo drukpersen, verschillende omrollers, papiersnijmachines en één van de grootste vellensnijders van Nederland. Daarmee produceren wij uw papieren verpakkingsmaterialen geheel naar wens. En snel, ongeacht de hoeveelheid.

Het resultaat: langdurige samenwerkingen met tevreden klanten. Zij roemen onze betrouwbaarheid, onze korte lijnen en onze flexibiliteit. Daar zijn wij trots op!

Samsun is de grootste leverancier verpakkingsmateriaal in de bloemenwereld. Maar sierteelt is niet de enige branche waarin wij actief zijn. Lees meer over onze diensten als papierleverancier in de:

Milieuvriendelijk: wij bouwen een wereld van papier

FSC-gecertificeerdWij werken met gerecycled papier en met papier dat gemaakt is van pure pulpvezels. Samsun BV. is FSC-gecertificeerd. Het hout waarvan het papier is gemaakt, is gegarandeerd afkomstig is uit bossen die door het Forest Stewardship Council beschermd worden. Wij vinden dit belangrijk. Met onze bedrijf bouwen wij een wereld van papier. Door te kiezen voor gerecycled en FSC-gecertificeerde producten, dragen wij bij aan het milieu.

Het verhaal achter Samsun: innovatieve leverancier verpakkingsmateriaal

Samsun is innovatief en denkt mee met klanten. Dat was al zo in de begintijd van ons bedrijf. Eigenaar Kani Soylu begon in 1989 met het verwerken van papier en kunststof. Vastberaden werkte hij 15 uur per dag, 7 dagen in de week. Het doel: van Samsun een betrouwbare, succesvolle leverancier verpakkingsmateriaal maken.
Tegenwoordig mogen wij ons één van de grootste Nederlandse leveranciers van papieren verpakkingen noemen. De komende jaren investeren wij verder in ons machinepark.

De naam Samsun

Vader Soylu is trots op zijn roots. Daarom vernoemde hij zijn bedrijf naar de stad waar hij werd geboren: Samsun. Mooi detail is dat deze grote, aan de Zwarte Zee gelegen stad bekend staat als een van de economische groeisteden van Turkije. Een ambitie in groei die wij delen!

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij als leverancier van verpakkingsmateriaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.