Papieren industriële verpakkingen voor de groothandel

Industriële verpakkingen voor alle mogelijke toepassingen

Sommige producten zijn breekbaar. Servies bijvoorbeeld, vazen of flessen. Deze wilt u zonder beschadiging aanleveren. Andere producten zijn kwetsbaar, bijvoorbeeld sieraden. Die wilt u zorgvuldig verpakken voordat u ze vervoert. Weer andere producen kunnen gaan schuiven, waardoor de doos waar ze in zitten opgevuld moet worden. Al deze toepassingen moeten voorkomen dat het product stuk gaat en u verlies moet incasseren. Want dat zou toch zonde zijn?

Om beschadiging te voorkomen, bieden papieren industriële verpakkingen uitkomst. Daarnaast leent papier zich zeer goed voor het opvullen van luxe verpakkingen. En natuurlijk voor het inpakken van cadeaus. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. En wellicht zoekt u toepassing waar geen standaardproducten voor zijn.


Samsun: een keur aan industriële verpakkingen

Samsun is gevestigd in Zwaag, West-Friesland. Daar hebben wij een productielocatie met een gigantische voorraad papier. Een greep uit ons assortiment:

  • Natronkraft
  • Pakzijde
  • Zijdechloor / zuurvrij
  • Schrenz
  • Grijspapier
  • Kraftpapier
  • Gekleurd zijdepapier

Maatwerk: korte lijntjes en snelle reactietijd

Wij leveren producten in alle kwaliteiten, formaten en diktes. Bovendien bedrukken we tot 4 kleuren en verwerken wij uw aanvraag op rol, als vel of als zak. Wanneer u (dubbel- of enkelzijdig) gedrukt papier zoekt, sturen wij graag een kleurmonster. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u een moeilijke vraag? Geweldig! Wij verzinnen een oplossing. Daarbij houden we steeds contact met u, zodat u precies weet wat er speelt.

Ook voor grote orders

Door onze enorme voorraad kunnen wij snel schakelen en in bulk leveren. Bovendien hebben wij de machines in huis om de productie in eigen hand te houden. Dat scheelt veel tijd en dat maakt ons uitermate flexibel.

Duurzaam en innovatief

Plastic is niet meer van deze tijd. We zien iedere dag steeds een verdere verschuiving naar papier. Het MVO is in de huidige wereld niet meer weg te denken. Om die reden is Samsun BV FSC-gecertificeerd. Zo dragen wij bij aan verantwoord bosbeheer.

Meer informatie over onze industriële verpakkingen

Voor een overzicht van onze standaard industriële verpakkingen, verwijzen wij u graag naar ons artikeloverzicht.

Hebt u een vraag, of bent u op zoek naar een leverancier die maatwerk kan leveren? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.