Papieren verpakkingsproducten

Maatwerk en massa: dat is de kracht van Samsun

Op onze productielocatie in Zwaag hebben wij een enorme hoeveelheid papier op voorraad. In heel veel kwaliteiten, formaten en diktes. Daardoor kunnen we snel leveren en in grote hoeveelheden.

Daarnaast hebben wij papiersnijmachines, vellensnijders, omrollers en flexo drukpersen in huis. Daarmee verwerken wij standaard orders, maar evenzoveel maatwerk producties. Omdat wij alles zelf verwerken, weten we van de hoed en de rand. Zoals wij zelf zeggen: wij bouwen een wereld van papier. Laat u uitgebreid door ons adviseren!

Een algemeen overzicht van onze verpakkingsproducten:

  • Wij hebben een grote keus in papierkwaliteiten, -dikten en -formaten
  • Wij bieden papier voor (bijna) alle toepassingen
  • Wij leveren toonbank- of pakrollen, vellen of zakken
  • Wij verzorgen maatwerk
  • Wij bedrukken zowel enkel- als dubbelzijdig, tot 4 kleuren

Lees meer over onze verpakkingen voor de sierteelt, de foodsector, de AGF branche en meer.

Samsun: innovatieve leverancier van papieren verpakkingsmateriaal

Samsun werd in 1989 opgericht. Hoewel we begonnen als snijder van kunststof en vinyl, maakten we al gauw de overstap naar papier.

Wij werken met papier dat gemaakt is van pure pulpvezels. Daarnaast verwerken we steeds vaker gerecycled papier. Bovendien is Samsun BV. FSC-gecertificeerd. Wij hebben daarvoor gekozen uit milieuoverwegingen, maar ook als antwoord op vragen van klanten. Door goed naar hen te luisteren, blijven we innovatief en groeien we mee met de markt. Het resultaat: langdurige samenwerkingen met onze klanten. En daar zijn wij trots op.

Meer informatie over Samsuns papieren verpakkingsproducten

Heeft u een vraag over onze papieren verpakkingsproducten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u!